Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa iei temperatura unui caine – CumFacSa.ro

Cum sa iei temperatura unui caine

Unelte articol

Te temi ca animalul tau de casa ar putea sa fie bolnav? Daca ii verifici temperatura, probabil ca poti sa iti dai seama de acest lucru.

Pasi

 1. 1

  Cumpara un termometru de la un medic veterinar sau de la un pet-shop.

 2. 2

  Cheama cainele langa tine si ridica-i coada. Va trebui sa ii introduci termometrul in anus. Daca nu poti face acest lucru de unu singur, atunci va trebui sa mai chemi pe cineva sa te ajute cu acest lucru.

 3. 3

  Introdu termometrul in anusul cainelui tau pana cand acesta nu mai intra. Ai grija sa nu impingi foarte tare, deoarece poti sa iti ranesti cainele daca faci asta.

 4. 4

  Asteapta 2 minute, pentru ca apoi sa scoti termometrul.

 5. 5

  Citeste temperatura indicata de termometru.

 6. 6

  Ai grija sa sterilizezi termometru dupa fiecare si inainte de fiecare folosire, pentru a te asigura ca nu iti supui cainele la niciun pericol.

 7. 7

  Temperatura ideala a cainelui ar trebui sa fie intre 38-39 grade Celsius. Daca termometrul indica alta valoare, atunci ai putea sa mergi cu cainele tau la un medic veterinar.

Previous postCum sa iei puii de caine de langa mama lor Next postCum sa ii acorzi cainelui tau cat mai multa atentie

Related Posts

Posteaza un comentariu


close