Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa ii administrezi pisicii tale picaturi de ochi – CumFacSa.ro

Cum sa ii administrezi pisicii tale picaturi de ochi

Unelte articol

Niciunei pisici nu ii place sa fie tinuta cu forta si sa i se faca ceva ce nu ii place. Totusi, poti sa faci si tu unele lucruri fara a mai plati un medic veterinar sa ii faca acele lucruri. In acest articol poti sa inveti cum sa ii pui pisicii tale picaturi in ochi.

Pasi

 1. 1

  Pune pisica cu spatele pe o masa sau pune-o in brate la tine. Tine-ti mainile in jurul pisicii pentru a o tine cat mai nemiscata. Daca nu te descurci singur, poti sa mai ceri ajutorul unei persoane. Roaga acea persoana sa tina cat mai bine pisica, fara a o strange prea tare sau fara a o rani in vre-un fel.

 2. 2

  Asigura-te ca intreaga zona din jurul ochiului este curata. Curata toate secretiile care se aduna in jurul ochiului pisicii folosind o carpa uda sau umeda.

 3. 3

  Tine capul pisicii cu o mana, iar cu cealalta mana deschide-i pleoapele. Tine sticluta cu picaturi deasupra ochiului. Strange flaconul in asa maniera incat doar o picatura va cadea pe ochiul pisicii. Inchide-i apoi pleoapa si lasa pisica sa clipeasca de cateva ori. Repeta aceiasi pasi si pentru celalalt ochi al pisicii.

 4. 4

  Ai grija totusi si nu administra picaturi de ochi pisicii, fara a fi consultat un medic veterinar inainte. De asemenea, ar trebui sa folosesti medicamente prescrise doar de medicul tau veterinar.

Previous postCum sa identifici si sa prinzi animalele mici din casa ta Next postCum sa ii faci pisicii tale de mancare din resturile de piele de pui

Related Posts

Posteaza un comentariu


close