Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa ii oferi animalului tau suplimentele necesare – CumFacSa.ro

Cum sa ii oferi animalului tau suplimentele necesare

Unelte articol

Fiecare cal are nevoie de siverse suplimente. Acest articol iti ofera sfaturi in ceea ce priveste un plan de hrana pe care ar trebui sa il ai in vedere atunci cand iti hranesti calul.

Pasi

 1. 1

  Fructe di legume – adauga acestea la mancare pe care i-o oferi calului in fiecare zi.
  * Morcovii si merele impreuna cu bananene, strugurii si portocalele sunt cele mai bune fructe si legume cu care iti poti hrani calul.
  * Ai totusi grija in ceea ce priveste merele, deoarece acestea au valori nutritionale foarte ridicate, iar daca le oferi animalului in cantitati foarte mari, acestea pot sa iti imbolnaveasca calul cu colica.
  * Toate aceste fructe si legume nu ar trebui sa fie taiate in bucati, deoarece animalul ar putea sa se inece cu acestea.

 2. 2

  Ulei de cod. Aceasta este o sursa foarte bogata de vitamine si minerale si nu ar trebui sa fie oferit in cantitati mari. Una sau doua lingurite ar fi de ajuns pentru a oferi animalului nutrientii de care are nevoie.

 3. 3

  Melasa este un supliment foarte gustos. Aceasta se poate folosi amestecandu-se cu diverse medicamente care sunt introduse direct in gura animalului.

 4. 4

  Ulei de porumb – aceasta este o bogata sursa de nutrienti si de energie si poate fi adaugata la mancarea uscata.

 5. 5

  Inainte sa incepi sa dai calului aceste suplimente, cel mai bine ar fi sa te consulti intai cu un medic veterinar, deoarece poti afla de la acesta cel mai bun plan in ceea ce priveste felul cum trebuie sa iti hranesti animalul.

Previous postCum sa ii oferi sprijinul unui prieten cu cancer Next postCum sa ii convingi pe copiii tai sa se spele pe dinti in fiecare zi

Related Posts

Posteaza un comentariu


close