Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa indepartezi coarnele unui miel – CumFacSa.ro

Cum sa indepartezi coarnele unui miel

Unelte articol

Caprele se pot rani intre ele, se pot bloca intr-un gard si nici nu se pot folosi de coarne pentru a se apara de pradatori. De aceea poti apela la aceasta procedura pentru a scapa caprele de aceasta povara.

Pasi

 1. 1

  Aduna lucrurile de care ai nevoie. Vei avea nevoie de un fier incins, de un partener si de un scaun pe care sa te asezi si sa poti tine capra intre picioarele tale. Incruciseaza-ti picioarele pentru a putea tine capra nemiscata. Aceasta procedeura va trebui facuta atunci cand capra are doar trei zile, inainte sa inceapa sa ii apara coarnele de sub blana.

 2. 2

  Localizeaza mugurii de coarne cu buricul degetului. Afla perimetrul bazei cornului, pentru a putea sa centrezi bine fierul incins pe mugurul de corn. In mod ideal ar trebui sa anesteziezi capra, dar aceasta procedura este foarte scurta, anestezia fiid foarte rar folosita.

 3. 3

  Aplica pe mugurele de corn fierul incins si tine-l in acea pozitie timp de 10 secunde. Va trebui sa apesi destul de tare pe fier si sa rasucesti foarte usor, pentru a putea trece de straturile de tesut.

 4. 4

  Dupa ce ai terminat cu ambele coarne, hraneste puiul de capra cu putin lapte si lasa-l sa se intoarca inapoi la mama sa.

 5. 5

  In decursul zilelor urmatoare va trebui sa monitorizezi starea de sanatate a puiului de capra. De regula, crustele care s-au format in locul coarnelor vor cadea dupa aproximativ doua luni.

Previous postCum sa inmultesti pestisorii de aur Next postCum sa intelegi diferentele dintre diabetul de tip 1 si diabetul de tip 2

Related Posts

Posteaza un comentariu


close