Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa iti tratezi pisica daca are diaree – CumFacSa.ro

Cum sa iti tratezi pisica daca are diaree

Unelte articol

Ca si oamenii, pisicile pot sa dezvolte diaree fara un anume motiv. Aici gasiti cateva idei care va vor ajuta sa va dati seama cum va puteti ajuta pisica daca se afla intr-o astfel de situatie.

Pasi

 1. 1

  Schimba-le mancarea. Acest lucru de obicei ar putea sa va scape pisica dumneavoastra de aceste probleme.

 2. 2

  Poti s ao treci la dieta. In acest caz ar trebui sa ii dai de mancare orez, cartofi copti cu carne macra de porc sau de pui la gratar.

 3. 3

  Diareea cauzeaza pierderea de lichide din organism, de aceea ar trebui sa le dai sa consume cat mai multa apa pentru a inlocui cantitatea de apa pe care a pierdut-o.

 4. 4

  Daca observi sange in scaunul pisicii, atunci ar trebui sa mergi cu aceasta la un medic veterinar pentru un consult.

 5. 5

  Administreaza-i acasa acel medicament, fie ca este vorba de injectii sau de pastile. Gasesti pe acest site sfaturi despre cum sa administrezi o injectie unei pisici sau cum sa ii dai o pastila.

 6. 6

  Tine-ti pisica in casa pana cand se face bine, pentru a te asigura ca nu mai mananca nimic altceva decat ce ii dai tu de mancare.

 7. 7

  De asemenea, stresul poate sa fie o cauza a diareei la o pisica. De aceea va trebui sa nu va stresati deloc pisica si sa aveti cat mai mare grija de ea.

Previous postCum sa iti tii cainele fericit Next postCum sa iti verifici pisica de acarieni

Related Posts

Posteaza un comentariu


close