Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa iti verifici pisica de acarieni – CumFacSa.ro

Cum sa iti verifici pisica de acarieni

Unelte articol

Acarienii sunt paraziti care se stabilesc in urechile pisicii tale. Daca acestia sun ignorati, atunci pot cauza infectii serioase in urechile pisicii tale. Cel mai bun tratament este prezenirea aparitiei acarienilor.

Pasi

 1. 1

  Fii cat mai atent la comportamentul pisicii tale. Pisica fie ar putea sa se scarpine mai des la urechi sau chiar sa scuture din cap foarte des.

 2. 2

  Uita-te in interiorul urechii pisicii tale. Simptome ar fi faptul ca are urechea imflmata si rosie, sau daca are puncte negre in interiorul urechilor.

 3. 3

  Examineaza ceara din interiorul urechii pisicii tale. Ceara din urechile unei pisici care este infestata cu acarieri are o culoare inchisa si se afla in cantitati mai mari decat de obicei.

 4. 4

  Cu foarte mare grija indeparteaza o parte din ceara din urechile pisicii folosind un betisor de urechi.

 5. 5

  Miroase urechile pisicii. Acarienii produc un miros neplacut din cauza bacteriilor si a fermentatiei.

 6. 6

  Daca observi ca pisica ta are acarieni, atunci cel mai bun remediu ar fi sa o duci la un medic veterinar, pentru ca acesta sa iti dea un tratament pentru pisica ta.

Previous postCum sa iti tratezi pisica daca are diaree Next postCum sa lauzi un caine

Related Posts

Posteaza un comentariu


close