Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa opresti hemoragiile la caini – CumFacSa.ro

Cum sa opresti hemoragiile la caini

Unelte articol

Cainii sunt animale curioase carora le place sa exploreze mediul inconjurator, si de multe ori acestia se pun in situatii in care se pot rani sau accidenta grav. Daca esti nevoit sa acorzi primul ajutor unui caine, urmeaza pasii de mai jos pentru a afla cum sa opresti hemoragiile.

Pasi

 1. 1

  In primul rand, pune pe cineva sa sune la veterinar, iar daca esti singur si prea departe de casa, sari peste acest pas si ocupa-te imediat de rana cainelui.

 2. 2

  Pune presiune pe rana. Foloseste o bucata de material textil groasa, si apasa pe rana. Trebuie sa ai grija, deoarece durerea poate face cainele sa te muste, acesta reactionand din teama. Fii sigur ca ai imobilizat cainele sau i-ai legat botul.

 3. 3

  Daca din rana tasneste sange inseamna ca o artera a fost perforata si trebuie sa aplici presiune direct pe rana, cu ajutorul unei carpe.

 4. 4

  Cand sangele nu tasneste, ci curge, pune presiune sub rana.

 5. 5

  Incearca sa gasesti o cale de a duce cainele la cel mai apropiat veterinar. Daca trebuie sa mergi pe jos pana la cabinet, leaga bine rana pentru ca materialul textil sa nu casa si pentru ca mereu presiunea sa fie exercitata pe rana.

Previous postCum sa opresti caderea parului labradorului tau Next postCum sa opresti o pisica din a naparli

Related Posts

Posteaza un comentariu


close