Cum sa previi problemele de sanatate ale cainelui tau

Unelte articol

Cel mai bun mod de a trata o boala a unui caine este de a o preveni.

Pasi

 1. 1

  Ai grija ca animalul tau sa aiba la dispozitie cat mai multa apa. Foloseste un vas din metal inoxidabil in loc de un vas de plastic. Vasele de plastic dezvolta mai multe bacterii decat vasele de metal.

 2. 2

  Cumpara si hraneste cainele tau cu mancare de cea mai buna calitate.

 3. 3

  Plimba-ti in fiecare zi cainele, pentru a te asigura ca acesta are parte de exercitiile zilnice de care are nevoie pentru a se mentine in forma.

 4. 4

  Ingrijeste-ti cainele in mod constant. Astfel, vei avea grija de pielea lui, de blana sa si de ghearele sale. Astfel, poti sa previi infectiile datorate diverselor bacterii. De aceea este foarte bine sa ii faci baie si sa periezi cainele in mod regulat.

 5. 5

  Mergi cu cainele la un medic veterinar in fiecare an, pentru cate un control de rutina.

 6. 6

  Invata sa verifici de unul singur starea de sanatate a cainelui tau. Invata sa ii iei temperatura, sa il cauti de purici si sa vezi daca are pielea curata si sanatoasa.

 7. 7

  Ai grija ca nu lasi prin casa produsele toxice si produsele de curatat. Tine-le in debara sau intr-un loc in care cainele tau sa nu poata sa ajunga.

Previous postCum sa previi probleme de sold la cainele tau Next postCum sa previi umflaturile membrelor cand afara este foarte cald

Related Posts

Posteaza un comentariu


close