Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa scapi animalul de casa de purici – CumFacSa.ro

Cum sa scapi animalul de casa de purici

Unelte articol

Cand animalul tau de casa are purici, acesta sufera. Mancarimile sunt insuportabile si e greu de scapat de aceasta problema. Noi iti aratam cum sa elimini puricii inainte de a-ti invada casa.

Pasi

 1. 1

  Du animalul de casa la veterinar, acesta iti va prezenta o solutie. Majoritatea solutiilor se pun pe gatul animalului, insa poate fi vorba si de medicamente administrate oral.

 2. 2

  Foloseste un sampon special pentru animale care omoara puricii. Cu toate acestea, nu cumpara cel mai ieftin sampon de acest gen, deoarece nu vei rezolva problema.

 3. 3

  Asigura-te ca puricii nu ti-au invadat casa. Verifica mobila, patul, cearsafurile si rufele murdare. Poti sa cumperi sapun care omoara puricii din supermarketuri si sa cureti intreaga casa.

 4. 4

  Iti poti duce animalul de casa la un salon pentru animale. Aici acesta va fi pieptanat si aranjat, va scapa de problema puricilor, insa va trebui sa duci animalul acolo lunar pentru a putea tine puricii la distanta.

Previous postCum sa salvezi un caine de la adapostul de animale Next postCum sa scapi de acarienii din urechea unei pisici

Related Posts

Posteaza un comentariu


close