Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa stii cand catelul tau are viermi – CumFacSa.ro

Cum sa stii cand catelul tau are viermi

Unelte articol

Puii de caine sunt niste mici exploratori, umbland peste tot pentru a mirosi si gusta toate lucrurile din jurul lor. De aceea, de multe ori se intampla ca acestia sa contacteze viermi intestinali, care pot cauza probleme serioase de sanatate catelului tau. Pentru a afla cand catelul tau are viermi, citeste articolul de mai jos.

Pasi

 1. 1

  Verifica-i scaunul. Daca s-a intamplat sa vomite, verifica si voma. Daca vezi oua sau viermi, atunci trebuie sa administrezi tratament impotriva acestora cat de curand. Retine ca nu toate tipurile de viermi sunt vizibile in scaun sau in voma.

 2. 2

  Cand catelul are diaree fara sa existe vreo schimbare in dieta sa, acesta este un semn ca poate avea viermi.

 3. 3

  Urmareste activitatea catelului cu atentie. Daca pare sa nu aiba la fel de multa energie ca in trecut, daca mereu asteapta sa fie hranit, e posibil sa fie vorba despre o infestatie cu viermi intestinali.

 4. 4

  Uita-te la cat de slab sau gras pare sa fie cainele tau. Daca acesta e foarte slab, e un semn clar ca poate avea viermi, insa si un caine supraponderal ii poate avea.

 5. 5

  Verifica-i burta. Daca pare sa fie umflata si proeminenta, probabil este vorba despre viermi. Mamele transmit viermii intestinali copilor la nastere, iar o burta umflata este un semn de viermi.

Previous postCum sa stii cand cainele tau este bolnav Next postCum sa depistezi epilepsia la caini

Related Posts

Posteaza un comentariu


close