Cum sa tratezi alergiile la mancare ale cainelui

Unelte articol

Odata ce ai determinat ca sursa durerilor cainelui sau a starii de disconfort este alergia, poti incepe sa o tratezi. Urmeaza pasii de mai jos si ajusteaza dieta cainelui pentru a rezolva aceasta problema.

Pasi

 1. 1

  Du cainele la veterinar. Cainele trebuie sa fie examinat de un profesionist inainte de a-i administra tratament. In anumite cazuri, alte boli sau sensibilitati pot cauza simptomele si trebuie tratate ca atare. Uneori este necesar ca animalul sa ramana sub supravegherea veterinarului pentru a-i monitoriza starea de sanatate.

 2. 2

  Dermatita este o cauza comuna a alergiilor, fie din cauza puricilor fie din cauza atopiei. Ambele implica iritatii ale pielii insa nu se trateaza la fel ca alergiile.

 3. 3

  Intreaba de veterinar daca e nevoie de medicamente pe care le poti cumpara numai cu reteta si roaga-l sa-ti scrie una. Uneori, o dieta speciala recomandata de veterinar este indeajuns.

 4. 4

  Pune cainele la dieta. Daca nu iti permiti mancare speciala in acest sens, poti improviza. Nu da cainelui de mancare din mancarea ta si resturi de la masa, si asigura-te ca prietenii si copiii tai nu hranesc cainele.

 5. 5

  Hraneste cainele cu pui si orez fiert, sau rata si cartofi. Nu schimba pe proteina sau grau, si urmeaza aceasta dieta pentru 10 saptamani.

 6. 6

  Reintrodu mancarea obisnuita a cainelui treptat, incepand cu o sursa de proteina. Odata ce simptomele alergiei au disparut, introdu pui, oua, peste si vita in mancarea cainelui. Elimina mancarea noua daca simptomele reapar.

 7. 7

  Monitorizeaza simptomele in mod constant dupa schimbarea dietei. Odata ce ai identificat sursa alergiei si ai discutat o dieta permanenta cu veterinarul, verifica regulat cainele pentru a vedea daca reapar simptomele alergiei. In anumite situatii cainele poate fi readus la o dieta din comert fara ingredientul care a cauzat alergia. In anumite situatii, o dieta facuta in casa pe baza de greu si proteine trebuie sa fie urmata permanent.

Previous postCum sa castigi in greutate atunci cand suferi de cancer Next postCum sa tratezi o pisica cu astm

Related Posts

Posteaza un comentariu


close