Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa tratezi pestele tau daca are problema cu vezica inotatoare – CumFacSa.ro

Cum sa tratezi pestele tau daca are problema cu vezica inotatoare

Unelte articol

Daca pestele tau inoata pe o parte sau cu burta in sus, atunci acesta poate sa aiba probleme cu vezica inotatoare. Aceasta afectiune poate sa fie tratata cu mare usurinta.

Pasi

 1. 1

  Cumpara o punga de amzare inghetata. Scoate 2-3 boabe de mazare si lasa-le sa se dezghete.

 2. 2

  Scoate invelisul boabelor de mazare.

 3. 3

  Farmiteaza boabele de mazare, apoi pune-le in acvariul pestelui tau.

 4. 4

  Daca pestele nu mananca mazarea imediat, atunci scoate bucatelele si mai incearca pana cand vezi ca acesta incepe sa le manance.

 5. 5

  Astfel, pestele tau ar trebui sa inoate normal in foarte scurt timp.

 6. 6

  Trebuie sa stii ca multe boli si afectiuni ale pestilor de aur apar din cauza faptului ca acesta traieste intr-un mediu care ii ofera conditii proaste de trai. De aceea va trebui sa te straduiesti sa mentii acvariul pestelui in cele mai bune conditii, sa il curati si sa ii schimbi apa in mod regulat (saptamanal daca ai aceasta posibilitate). Astfel, vei avea un peste foarte sanatos, care va trai cat mai mult.

Previous postCum sa tratezi un deget intepenit Next postCum sa tratezi infectia nazala in mod natural

Related Posts

Posteaza un comentariu


close