Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa tratezi un caine care gafaie – CumFacSa.ro

Cum sa tratezi un caine care gafaie

Unelte articol

Cand cainii gafaie inseamna ca transpira. Limba cainelui devine rece si sangele devine rece, apoi sangele circula in tot corpul si il raceste. In anumite cazuri gafaitul devine inconfortabil deoarece cainii sunt stresati si agitati, iar urmarind pasii de mai jos poti sa iti ajuti cainele sa depaseasca aceasta situatie cu usurinta.

Pasi

 1. 1

  Ajuta cainele sa se calmeze. Acesta de multe ori este doar foarte agitat si trebuie sa-l ajuti sa se relaxeze.

 2. 2

  Vorbeste-i cainelui si mangaie-l. Cainii gafaie cand sunt stresati.

 3. 3

  Da-i apa. La fel ca si oamenii cand sunt supraincalziti, cainii beau apa. Asigura-te ca nu e apa calda, deoarece apa rece este mai revigoranta pentru caini.

 4. 4

  Daca animalul tau de companie se poarta ciudat, verifica-i gingiile. Daca acestea sunt palide si nu roz, cainele e dezhidratat. Du-l la veterinar si daca nasul le e uscat, poate fi vorba de insolatie.

 5. 5

  Cu cat mai mare este cainele cu atat mai mult gafaie. Daca ai un caine mare si gafaie des, poate fi din cauza faptului ca e mare.

 6. 6

  Lasa cainele sa se aseze pe patul lui sau intr-un loc racoros si lasa-l sa se calmeze si sa se odihneasca.

 7. 7

  Daca nu se opreste cainele nici dupa cateva zile, du-l la veterinar.

Previous postCum sa tratezi un caine cu dureri de stomac Next postCum sa tratezi un caine care are diaree

Related Posts

Posteaza un comentariu


close