Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa verifici sa afli daca animalul tau are sau nu nevoie de un dentist – CumFacSa.ro

Cum sa verifici sa afli daca animalul tau are sau nu nevoie de un dentist

Unelte articol

Caii vor avea nevoie de ingrijirea permanenta a dintilor, asa ca va trebui sa stii sa iti dai seama daca animalul tau are sau nu nevoie sa fie consultat de un dentist.

Pasi

 1. 1

  La cai, dintii pot sa ajunga pana la varsta de 20 de ani. Un dentist bun poate oferi o durata de viata a dintilor putin mai mare.

 2. 2

  Verifica dintii calului tau pentru a vedea situatia in care se afla acestia. Trage usor de buzele calului tau pentru a inspecta dintii. Un cal sanatos va avea 6 incisivi in partea de sus si tot 6 incisivi in partea de jos a maxilarului. Toti acesti dinti ar trebui sa formeze o linie orizontala. Daca animalului tau ii lipseste un dinte sau daca are dinti in plus, atunci ar trebui sa consulti un dentist.

 3. 3

  Verifica de asemenea si restul dintilor calului tau. Verifica sa nu aiba spatii prea mari intre dinti. Verifica acest lucru apasand usor pe obrajii calului tau, in zona dintilor.

 4. 4

  Trebuie sa stii ce fel de probleme poate sa aiba calul tau la nivelul dintilor si cum iti poti da seama daca animalul tau are aceste probleme. Mai jos aveti o lista dupa care va puteti da seama daca animalul dumneavoastra are probleme dentare :
  * Daca animalul da din cap fara vre-un motiv evident, atunci acesta ar putea sa aiba probleme la nivelul dintilor.
  * Daca animalul pare deranjat sau isi schimba brusc comportamentul, atunci acesta poate sa aiba probleme serioase la dinti.
  * Calului tau ar putea sa nu ii placa sa fie atins in zona dintilor, mai ales daca are astfel de probleme.

 5. 5

  Imediat cum observi una sau mai multe dintre aceste simptome, ar trebui sa mergi cu calul tau la un dentist pentru a i se face un control.

Previous postCum sa tii sub control astmul Next postCum sa tratezi spasmele ochilor

Related Posts

Posteaza un comentariu


close