Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Ce cadou sa ii faci unui iubitor de pisici – CumFacSa.ro

Ce cadou sa ii faci unui iubitor de pisici

Unelte articol

Se apropie ziua prietenului sau prietenei tale, nu stii ce anume sa ii cumperi, dar stii cu siguranta ca persoana respectiva iubeste pisicile. Aici gasesti solutia perfecta pentru aceasta problema.

Pasi

 1. 1

  Cumpara un cos. Incearca sa cumperi un cos care sa aiba o culoare care sa ii placa persoanei respective careia vrei sa ii faci cadoul.

 2. 2

  Daca persoana careia vrei sa ii faci cadoul respectiv are o pisica acasa, atunci poti sa incluzi urmatoarele lucru in cadoul respectiv : o cutie mica cu mancare pentru pisici, o perie pentru pisici, un ham sau alte jucarii interesante pentru pisica.

 3. 3

  Cumpara una sau mai multe carticele despre pisici. O astfel de carte va fi un caodu minunat pentru o persoana pasionata de pisici.

 4. 4

  Un animalut de plus in forma de pisica. Acesta este un cadou dragut pentru a umple cosuyl respectiv.

 5. 5

  Odata ce ai umplut cosul respectiv cu toate aceste lucruri, cumpara o panglica si leaga frumos capacul cosului.

 6. 6

  Speram ca persoana respectiva va fi incantata de acest cadou pe care i-l vei face.

Previous postCum sa alegi un nume pentru pisica Next postCum poti face o pisica sa adoarma in bratele tale

Related Posts

Posteaza un comentariu


close