Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Ce trebuie sa faci daca pisica nu foloseste litiera – CumFacSa.ro

Ce trebuie sa faci daca pisica nu foloseste litiera

Unelte articol

Daca pisica ta nu foloseste litiera in ciuda „dresajului” pe care i l-ai facut, atunci trebuie sa investighezi problema. Citeste mai jos pentru a afla cum sa descoperi cauza acestui comportament al pisicii.

Pasi

 1. 1

  Cate pisici folosesc litiera? E important ca fiecare pisica sa aiba litiera ei deoarece nu le place sa isi imparta spatiul personal.

 2. 2

  Afla daca vreo persoana sau un alt animal de casa a agresat sau a deranjat pisica in timp ce folosea litiera. Uneori pisicile evita locurile in care au avut experiente neplacute.

 3. 3

  Verifica litiera. Aceasta trebuie sa fie curatata in fiecare zi, iar nisipul trebuie sa fie curat. Daca mirosul nisipului este puternic, schimba marca pe care o folosesti cu un nisip inodor.

 4. 4

  E important ca litiera sa se afle intr-o zona care nu e intens circulata unde pisica sa se poata bucura de o oarecare intimitate.

 5. 5

  Daca sfaturile de mai sus nu functioneaza, du pisica la veterinar. E posibil ca pisica ta sa sufere de o boala si sa se manifeste in acest fel.

 6. 6

  Daca nu e nimic in neregula cu pisica la veterinar, inchide pisica in camera cu litiera si invat-o din nou sa foloseasca litiera.

Previous postCe sa faci cand cainele tau are cosmaruri Next postCum sa speli pisica fara apa

Related Posts

Posteaza un comentariu


close