Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum poti sa transporti o pisica cu avionul – CumFacSa.ro

Cum poti sa transporti o pisica cu avionul

Unelte articol

Transportatul unui animal poate sa fie stresant atat pentru proprietarul animalului cat si pentru animalul care este transportat, de aceea va trebui sa faceti pregatirile care se cuvin pentru a asigura animalului dumneavoastra o calatorie cat mai placuta.

Pasi

 1. 1

  Interesati-va despre regulamentele si despre cerintele in ceea ce priveste transportul de animale cu avionul. Interesati-va din timp in aceasta privinta pentru a avea indeajuns timp la dispozitie pentru a face pregatirile necesare.

 2. 2

  Duceti animalul in recipientul de transport cu putin timp inainte de data zborului. Astfel, animalul dumneavoastra va avea indeajuns timp sa se acomodeze cu noua locatie si va fi poate mai linistit pe timpul zborului.

 3. 3

  Atasati la vedere informatiile de contact ale animalului si ale dumneavoastra.

 4. 4

  Asigura-te ca animalul a trecut cu bine de inspectia sanitara cu cel putin o luna inainte de transportul aerian. Pentru acest lucru va trebui sa mergeti cu animalul la un consult la medicul veterinar.

 5. 5

  Asigurati-va ca linia aeriana cu care circulati accepta sa transporte si animale.

 6. 6

  Luati mai putina mancare decat de obicei pentru animalul dumneavoastra. Totusi, va trebui sa ii asigurati necesarul de apa pentru intreg transportul.

 7. 7

  Incercati sa ajungeti la aeroport cu cel putin cateva ore, in cazul in care intampinati nite probleme de ultima ora.

 8. 8

  Trebuie sa intelegeti ca va trebui sa platiti si o taxa pentru ca linia aeriana sa va transporte animalul.

 9. 9

  Acoperiti cu o patura cusca in care tineti animalul pe toata durata transportului. Acest lucru este necesar pentru ca pisica sa fie cat mai calma.

Previous postCum poti sa faci un caine sa te iubeasca Next postCum sa abordezi o pisica daca nu ai mancare la indemana

Related Posts

Posteaza un comentariu


close