Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa abordezi o pisica daca nu ai mancare la indemana – CumFacSa.ro

Cum sa abordezi o pisica daca nu ai mancare la indemana

Unelte articol

In acest articol gasiti cateva sfaturi despre cum puteti aborda o pisica fara a va folosi de mancare pentru a o ademeni.

Pasi

 1. 1

  Opriti-va si aplecati-va. Atunci cand un animal va vede ca va coborati la nivelul lui, atunci acesta va intelege sa ii oferiti putin respect.

 2. 2

  Usor intindeti mana spre nasul animalului. Daca lasati pisica sa va miroase nasul este ca si cum ati da mana cu o persoana. Tineti minte sa tineti mana cat mai jos, pentru a nu crede ca o amenintati cu ceva.

 3. 3

  Usor ridicati mana spre gatul pisicii. Daca nu stiati deja acest lucru, pisicilor le place sa fie mangaiate pe gat, iar daca se ating cu capul de mana dumneavoastra, atunci acest lucru inseamna ca va indeamna sa continuati sa faceti acest lucru.

 4. 4

  Oricat de bine ar parea ca va intelegeti, sub nicio forma sa nu luati pisica in brate. Daca faceti acest lucru, atunci ati putea sa o speriati si sa fuga de tot.

 5. 5

  Aveti grija ca pisicile sunt animale foarte sperioase, de aceea va trebui sa nu faceti miscari foarte bruste.

Previous postCum poti sa transporti o pisica cu avionul Next postCum sa acomodezi un caine timid

Related Posts

Posteaza un comentariu


close