Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa ai grija de nevoile de baza ale pisicii tale – CumFacSa.ro

Cum sa ai grija de nevoile de baza ale pisicii tale

Unelte articol

Daca te gandesti sa iti cumperi sau sa adopti o pisica, dar nu ai nici cea mai vaga idee cum sa ai grija de aceasta, atunci urmareste pasii din acest articol care te vor invata exact acest lucru.

Pasi

 1. 1

  Pisicile sunt animale care nu au nevoie de foarte multa ingrijire din partea stapanilor.

 2. 2

  Alege o mancare de calitate cu care sa iti hranesti pisica. Marcile ieftine de obicei nu contin nutrientii esentiali, iar pisicile trebuie sa creasca cat mai sanatosi.

 3. 3

  Pisicile au nevoie de apa proaspata tot timpul, deoarece se pot deshidrata foarte usor.

 4. 4

  Pisicile au nevoie de un loc in care sa isi ascuta ghearele, altfel vor recurge la covorul sau la canapeaua ta.

 5. 5

  Ai grija sa tii vasele cu mancare si cu apa pline, deoarece uneori, pisicile nu mananca daca vad fundul vasului din care mananca.

 6. 6

  Tine litiera pisicii pe balcon sau intr-un loc cat mai aerisit, si de fiecare data cand pisica isi face nevoile acolo, va trebui sa ai grija sa curati dupa aceasta.

Previous postCum sa ai grija de labutele pisicii tale Next postCum sa ai grija de o pisica abandonata

Related Posts

Posteaza un comentariu


close