Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa ai grija de o pisica abandonata – CumFacSa.ro

Cum sa ai grija de o pisica abandonata

Unelte articol

Daca vezi o pisica abandonata si iti este mila de aceasta astfel incat sa o lasi asa, poti sa incerci sa ai grija de aceasta.

Pasi

 1. 1

  Odata ce gasesti pisica, poti sa mergi cu aceasta la un medic veterinar. Lasa-l pe medic sa o inspecteze cat mai bine. Acest lucru este foarte folositor mai ales daca mai ai una sau mai multe pisici acasa la tine, deoarece pisicile abandonate pot sa aiba tot felul de microbi si de infectii.

 2. 2

  Adu-o acasa la tine. Cumpara de mancare pisicii. Chiar daca nu intentionezi sa tii prea mult pisica acasa la tine, tot va trebui sa ii dai cateva zile de mancare. Fa-i o baie, spala-o, cura-o si ingrijeste-i ghearele.

 3. 3

  Daca iti permiti, poti sa o mai duci la un medic veterinar sa ii faca un vaccin.

 4. 4

  Daca decizi ca nu vrei sa pastrezi pisica, poti sa o duci la un adapost pentru animale.

Previous postCum sa ai grija de nevoile de baza ale pisicii tale Next postCum sa ai grija de o pisica mai in varsta

Related Posts

Posteaza un comentariu


close