Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa ai grija de o pisica care imbatraneste – CumFacSa.ro

Cum sa ai grija de o pisica care imbatraneste

Unelte articol

Pe masura ce pisica ta inainteaza in varsta, aceasta isi schimba preferintele si nevoile. Ca un proprietar de pisici, responsabilitatea ta este sa ai grija cat mai mare de pisica ta atunci cand ajunge la o varsta mai inaintata.

Pasi

 1. 1

  Asigura-te ca pisica ta poate sa ajunga in toate locurile necesare, cum ar fi litiera, locul in care doarme, sau vasele din care mananca.

 2. 2

  Tine minte ca pisicile mai batrane pot sa rateze, atunci cand vine vorba sa isi faca nevoile. De aceea va trebui sa pui litiera intr-o cutie mai mare, pentru a te asigura ca nu isi face nevoile pe jos.

 3. 3

  Mergi cu pisica ta cat mai des la medicul veterinar, pentru cate un control de rutina. Acest lucru este necesar din cauza faptului ca la pisicile mai in varsta pot sa apara mai des probleme de sanatate.

 4. 4

  Schimba-le mancarea si cumpara pentru pisica ta o mancare recomandata pentru pisicile mai in varsta.

 5. 5

  Ofera-i cat mai multa dragoste si cat mai multa grija.

Previous postCum sa ai grija de o pisica care are o labuta rupta Next postCum sa ai grija de un Bichon Maltez

Related Posts

Posteaza un comentariu


close