Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa ai grija de o pisica persana – CumFacSa.ro

Cum sa ai grija de o pisica persana

Unelte articol

In acest articol vei invata cum sa procedezi pentru a ingriji o pisica persana.

Pasi

 1. 1

  Curata si ingrijeste cat mai mult pisica. De regula pisicile persane au parul foarte pufos si foarte lung. Acest lucru inseamna ca trebuie sa le acorzi foarte multa ingrijire, va trebui sa le faci baie si sa le perii cat mai des pentru ca blana sa nu li se incalceasca.

 2. 2

  Pune-le apa si mancarea in vase cat mai plate. Pisicile persane au botul si fata plata, de aceea le va fi foarte greu sa manance din vase adanci, sau daca vor incerca sa manance, se vor murdari pe fata.

 3. 3

  Daca ai un pui de pisica, cumpara-i indeajuns de multe jucarii pentru a se mentine mereu ocupat si pentru a nu se plictisi.

 4. 4

  Verifica ca pisica ta sa nu fie alergica la nimic, inainte de a-i da acel lucru, fie ca este vorba de mancare sau de jucarii.

 5. 5

  In final iubeste-ti pisica si trateaz-o ca pe un alt membru al familiei.

Previous postCum sa ai grija de o pisica mai in varsta Next postCum sa ai grija de pisicile de afara

Related Posts

Posteaza un comentariu


close