Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa ai grija de o pisica supraponderala – CumFacSa.ro

Cum sa ai grija de o pisica supraponderala

Unelte articol

Daca ai o pisica care s-a ingrasat prea mult trebuie sa faci ceva in acest sens. Niciun animal nu este sanatos daca este supraponderal, inclusiv oamenii. Citeste mai jos pentru a afla ce trebuie sa faci.

Pasi

 1. 1

  Incearca sa cumperi mancare speciala pentru pisicile supraponderale si sa revizuiesti dieta pisicii tale. Gasesti astfel de mancaruri la magazinele pentru animale de casa.

 2. 2

  Cumpara un copac pentru pisici sau improvizeaza o jucarie agatata sau suspendata pentru ca pisica ta sa aiba ocupatie.

 3. 3

  Joaca-te cu pisica ta. Astfel, amandoi va simtiti bine si va distrati, iar pentru pisica ta acesta e un mod bun de a arde multe calorii. Daca tu nu ai timp, roaga pe cineva din familie sa se joace zilnic cu pisica, si incearca sa iti faci si tu timp pentru acest lucru.

 4. 4

  Du pisica la veterinar. Daca pisica ta incepe sa piarda din greutate prea mult si prea repede acest lucru ii pune viata in pericol. Veterinarul va sti care este cea mai buna cale de a o aduce la o greutate optima.

 5. 5

  Foloseste o dieta recomandata de veterinar. Acest lucru inseamna sa rationalizezi mai bine mancarea pe care i-o dat si sa te abtii de la a-i oferi mancare in plus, chiar daca aceasta miauna.

 6. 6

  Ofera-i pisicii mai multa atentie, si gaseste-i un partener de joaca. E posibil ca pisica ta sa fie singuratica. Daca pisica ta pare depresiva, du-o la un veterinar.

Previous postCum sa ai grija de bandajele animalului tau de casa Next postCum sa ai grija de pisici cand esti singur acasa

Related Posts

Posteaza un comentariu


close