Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa ai grija de pisici cand esti singur acasa – CumFacSa.ro

Cum sa ai grija de pisici cand esti singur acasa

Unelte articol

Daca parintii tai nu sunt acasa sau ti-au lasat special insarcinarea de a avea grija de pisica, noi iti aratam tot ce trebuie sa stii pentru a te descurca de unul singur.

Pasi

 1. 1

  Curata litiera. Ia un sac de gunoi si foloseste lopatica speciala pentru a curata mizeria. Nu uita sa completezi litiera dupa ce ai curatat-o.

 2. 2

  Joaca-te cu pisicile. Acestea au nevoie de multa afectiune si anumite rase au nevoie de acitivitate fizica. Foloseste jucariile pisicii sau improvizeaza!

 3. 3

  Asigura-te ca bolul cu mancare si apa este cel putin pe jumatate plin. Nu le lasa sa sufere de foame sau de sete.

 4. 4

  Asigura-te ca au unde sa doarma si sa se relaxeze. Pisicile dorm aproximativ 70% din timpul zilei, asa ca asteapta-te sa fie somnoroase si dornice de relaxare.

Previous postCum sa ai grija de o pisica supraponderala Next postCum sa ai grija de papagali

Related Posts

Posteaza un comentariu


close