Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa ai grija de puii de pisica fara a-i aduce pe acestia in casa la tine – CumFacSa.ro

Cum sa ai grija de puii de pisica fara a-i aduce pe acestia in casa la tine

Unelte articol

In acest articol poti sa afli cum poti sa ai grija de puii de pisica fara a-i aduce in incinta casei tale.

Pasi

  1. 1

    Gaseste cateva locuri in care stii ca se vor afla puii de pisica sau chiar pisicile adulte. Acolo stii ca este zona pe care acestia o numesc „acasa”.

  2. 2

    Mergi pana la un magazin si cumpara-le ceva de mancare. Poti sa le aduci si doua vase de plastic in care sa le poti pune mancarea si apa.

  3. 3

    Invata cum poti sa faci pentru a dobandi increderea pisicilor. De fiecare data cand le aduci de mancare, stai langa ei ca acestia sa manance, pentru ca sa observe ca tu esti persoana care le aduce in fiecare zi de mancare. Joaca-te cu ei in fiecare zi. Acest lucru sigur iti va fi de ajutor pentru a le dobandi increderea. Pe masura ce vor inainta in varsta, acestia isi vor da seama ca tu nu le vei face rau si vor ajunge sa se ataseze cat mai mult de tine.

Previous postCum sa ai grija de pisicile de afara Next postCum sa ai grija de un nou pui de pisica

Related Posts

Posteaza un comentariu


close