Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa alegi jucarii care sa nu fie periculoase pentru pisica ta – CumFacSa.ro

Cum sa alegi jucarii care sa nu fie periculoase pentru pisica ta

Unelte articol

Daca vrei sa fii un stapan responsabil, atunci va fi foarte important sa alegi jucarii care sa nu puna sanatatea sau chiar viata pisicii tale in pericol. De aceea, jucariile pe care le cumperi pentru pisica ta nu trebuie sa fie construite din materiale otravitoare sau materiale care sa nu poata fi inghitite de aceasta.

Pasi

 1. 1

  Alege jucariile pentru pisica cu aceeasi atentie cu care ai alege jucarii pentru bebelusul tau.

 2. 2

  Verifica fiecare jucarie pe car eo cumperi, sa nu aiba mici parti sau componente care sa poata fi inghitite.

 3. 3

  Pastreaza jucariile care sunt agatate de elastice doar pentru momentele cand supraveghezi pisica ca se joaca. Aceste jucarii nu trebuie sa fie deloc inghitite de pisica, deoarece se pot infasura in jurul organelor interne, iar motanul tau va avea nevoie sa fie dus de urgenta in operatie.

 4. 4

  Indeparteaza de pe jucariile mici coada, ochii si alte lucruri pe care le consideri a fi periculoase inainte de a da acea jucarie pisicii tale.

 5. 5

  In loc sa cumperi mingi de plastic tari de dimensiuni mai mici, mai degraba ai cumpara mingi mai moi, de dimensiuni putin mai mari. Jucariile mai moi nu se vor sparge daca vor fi izbite mai violent de perete sau de usa.

 6. 6

  Verifica periodic jucariile pisicii tale si cauta diverse semne de uzura care ar putea sa puna in pericol viata pisicii.

 7. 7

  Ai grija sa schimbi in mod constant jucariile cu care se joaca pisica ta, deoarece dupa o perioada aceasta se va plictisi daca va avea la dispozitie aceleasi jucarii mereu.

Previous postCum sa alegi cel mai bun culcus pentru pisica ta Next postCum sa alegi mancarea potrivita pentru pisica ta

Related Posts

Posteaza un comentariu


close