Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa alegi mancarea potrivita pentru pisica ta – CumFacSa.ro

Cum sa alegi mancarea potrivita pentru pisica ta

Unelte articol

Pisicile au nevoie de mancaruri cu diferite valori nutritionale, in functie de sex, varsta si marime. Cu toate acestea, indiferent de mancarea pe care i-o dai pisicii tale, asigura-te ca aceasta primeste mancare de calitate si primeste indeajuns de multa mancare.

Pasi

 1. 1

  Hraneste pisicile cu mnacare care sa contina cel putin 30% proteine si 20% grasimi. Pisicile care sunt gestante vor trebui sa consume mai multa mancare, pentru a hrani si puii pe care urmeaza sa ii aduca pe lume.

 2. 2

  Trebuie sa ii cumperi pisicii tale mancare de calitate. Degestibilitatea mancarurilor de calitate poate sa fie undeva pe la 70-80%, dar mancarurile de o calitate destul de slaba pot sa aiba o digestibilitate de pana la 60%. Producatorii listeaza ingredientele dupa greutatea lor, iar ingredientele predominante in mancare vor fi primele ingrediente listate. De exemplu, daca vezi ca ouale sau mielul se afla printre primele ingrediente, atunci vei sti ca acea mancare contine o cantitate destul de mare de proteine.

 3. 3

  Citeste eticheta cu privire la informatiile nutritionale legate de carbohidrati. Trebuie sa stii ca orezul, graul si ovazul sunt mai digestibili decat alte surse de carbohidrati.

 4. 4

  Ofera-i pisicii tale mancare cu un continut ridicat de fibre, pentru a o ajuta sa digere cat mai bine mancarea. Pisicile care sunt constipate, sare sunt obeze sau care sufera de diaree pot fi ajutate daca sunt hranite cu mancaruri care au un continut ridicat in fibre.

Previous postCum sa alegi jucarii care sa nu fie periculoase pentru pisica ta Next postCum sa alegi o colivie impreuna cu jucariile pentru o pasare

Related Posts

Posteaza un comentariu


close