Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa alegi pisica ideala pentru tine – CumFacSa.ro

Cum sa alegi pisica ideala pentru tine

Unelte articol

Daca ai prea multe optiuni si nu stii ce sa alegi, citeste articolul de mai jos si afla cum te poti hotari care este pisica ideala pentru tine si ce trebuie sa faci pentru a ii pregati un camin placut.

Pasi

 1. 1

  Asigura-te ca nu traiesti cu oameni care urasc pisicile sau sunt rai cu acestea.

 2. 2

  Asigura-te ca ai un buget care sa iti permita sa ai grija de pisica in mod corect. Vizitele la veterinar pot fi o cheltuiala in plus, iar mancarea, nisipul si jucariile pe care trebuie sa i le cumperi nu sunt ieftine.

 3. 3

  Asigura-te ca ai timpul necesar pentru a avea grija de o pisica. Acestea sunt animale sociale si au nevoie de atentie si de iubire, altfel devin depresive.

 4. 4

  E posibil ca pisica ta sa trebuiasca sa fie castrata deoarece cand pisicile sunt in calduri au un comportament neplacut pentru persoanele cu care traiesc, isi marcheaza teritoriul cu urina si te trezesc noaptea cu mieunat.

 5. 5

  Alege pisica pe care ti-o doresti, mergi si o cumpara, sau adopta pisica de la un adapost de animale. Indiferent de unde o obtii, daca ai urmat pasii de mai sus esti pregatit pentru pisica ideala.

 6. 6

  Nu uita ca ai nevoie de o litiera, nisip special, jucarii pentru pisici, o lopatita pentru a curata mizeria, mancare pentru pisici, un bol pentru apa si unul pentru mancare.

Previous postCum sa alegi mancare pentru caini sanatoasa Next postCum sa gasesti un produs care elimina urina pisicii

Related Posts

Posteaza un comentariu


close