Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa alegi o mancare buna pentru pisica ta – CumFacSa.ro

Cum sa alegi o mancare buna pentru pisica ta

Unelte articol

Stapanii pisicilor pot sa aleaga atunci cand merg la un magazin specializat dintr-o foarte mare varietate de mancaruri pentru pisici. Citeste acest articol pentru a afla care este mancarea potrivita pentru pisica ta.

Pasi

 1. 1

  Verifica eticheta produsului pentru a vedea informatiile nutritionale.

 2. 2

  Cumpara o mancare care sa fie potrivita pentru varsta pisicii tale. Aceasta informatie o vei gasi pe ambalajul pungii sau cutiei cu mancare.

 3. 3

  Mancarea ar trebui sa contina urmatoarele ingrediente : ingrediente derivate din animale, cum ar fi carne; ar trebui sa contina alti nutrienti necesari unei pisici, cum ar fi arginina, taurina si alte vitamine; mancarea respectiva ar trebui sa aiba un mare continut de proteine (20-30%).

 4. 4

  Alege felul de mancare cu care sa iti hranesti pisica. Exista 3 tipuri de mancare :
  * Mancare uscata, care se gaseste de obicei in pungi.
  * Mancare conservata.
  * Mancare semi-umeda. Si aceasta mancare de obicei o puteti gasi ambalata in pungi.
  Mancarea cu care va hraniti pisica tine doar de libera voastra alegere. Daca totusi ii dati mancare uscata, aveti grija sa ii puneti la dispozitie si un vas din care sa poata sa bea cat mai multa apa.

 5. 5

  Alege un tip de mancare despre care stii ca este indragit de pisica ta. De asemenea, cumpara mancarea cu aromele care sunt indragite de pisica.

 6. 6

  Cumpara mancare de cea mai buna calitate, pentru a mentine o stare de sanatate buna a pisicii.

Previous postCum sa alegi un papagal care sa iti placa Next postCum sa ascunzi zgarieturile de pe mobila cauzate de o pisica

Related Posts

Posteaza un comentariu


close