Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa conduci distante lungi cu pisica – CumFacSa.ro

Cum sa conduci distante lungi cu pisica

Unelte articol

Daca mergi in vacante sau pur si simplu calatoresti des din cauza serviciului, s-ar putea sa fie necesar sa iei pisica cu tine. Citeste articolul de mai jos pentru a afla cum sa abordezi drumurile lungi alaturi de pisica ta.

Pasi

 1. 1

  Masina trebuie pregatita. Foloseste perne sau paturi moi pentru a-i face culcus. Foloseste doua genti pentru a crea un spatiu asemanator unui canion in care pisica ta sa poata dormi. Poti sa acoperi o parte din acest adapost pentru ca pisica sa se poata ascunde si sa se simta in siguranta. Pune-i jucariile preferate acolo.

 2. 2

  Pregateste pisica. Nu folosi niciodata sedative deoarece sunt nocive pentru pisici si le poti imbolnavi. Daca pisicii i se face rau de masina, da-i pastile pentru rau de masina, altfel incearca sa nu apelezi la medicamente.

 3. 3

  Din cand in cand, in timp ce conduci, trebuie sa faci pauza si pentru pisica. Poti sa o plimbi in jurul masinii cu ham si cu lesa, sau pur si simplu sa te joci cu ea in masina, atata timp cat ii acorzi putina atentie.

 4. 4

  Adu o trusa de urgente pentru pisici. E important sa fii pregatit cu prosoape, apa si mancare pentru pisici.

 5. 5

  Incearca sa nu conduci stresant sau violent. Nu claxona fara motiv si nu fa manevre bruste. Daca asculti muzica pastreaza nivelul volumului mai mic pentru a nu deranja pisica. Incearca sa conduci cu aceeasi viteza, in mod constant.

Previous postCum sa gasesti un produs care elimina urina pisicii Next postCum sa corectezi un caine care latra prea mult

Related Posts

Posteaza un comentariu


close