Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa cumperi mancarea potrivita pentru pisica ta – CumFacSa.ro

Cum sa cumperi mancarea potrivita pentru pisica ta

Unelte articol

De multe ori poti avea dubii cu privire la care este cea mai buna mancare pentru pisica ta in mod specific, mai ales cand exista atatea optiuni pe piata si fiecare persoana are o parere diferita. Citeste articolul de mai jos pentru a-ti face decizia mai usoara.

Pasi

 1. 1

  Gaseste un tip de mancare care este rezonabil la pret pentru cantitatea pe care o ofera. Cauta oferte pentru cantitati mai mari sau mai mici si verifica daca ai castigat ceva la pret.

 2. 2

  Nu crede tot ce spun producatorii de mancare de pisici. De multe ori acestia doar incearca sa-si vanda produsul, facand reclame exagerate – daca primesti pliante sau brosuri, nu fi tentat doar din cauza acestora, fa-ti temele inainte de a cumpara si intereseaza-te cat mai mult.

 3. 3

  Cumpara diferite tipuri de mancare si vezi care sunt recomandate pentru tipul de pisica pe care o ai si pentru varsta ei. Majoritatea tipurilor mai scumpe de mancare contin toti nutrientii necesari pentru pisica ta, insa pretul poate fi o problema. Poti cumpara si mancare uda din supermarketuri, aceasta fiind mai rezonabila la pret, si poti altera cu mancarea obisnuita.

 4. 4

  Da-i pisicii tale in jur de patruzeci de bucati de mancare uscata dimineata si treizeci seara. Aceasta reprezinta cam un pumn de mancare raportat la mana unui adult. Daca ii dai prea putina mancare, pisica ta iti va arata acest lucru cu siguranta, insa daca o hranesti pre amult, aceasta va deveni obeza si nesanatoasa.

Previous postCum sa cumperi mancare pentru animale mai ieftin Next postCum sa devii un crescator de animale

Related Posts

Posteaza un comentariu


close