Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa devii mai apropiat fata de pisica ta – CumFacSa.ro

Cum sa devii mai apropiat fata de pisica ta

Unelte articol

Pisicile sunt animale de casa minunate, dar trebuie sa ai putina rabdare si sa iti dedici putin timp daca vrei sa devii apropiat fata de pisica ta.

Pasi

 1. 1

  Pentru incepu, gaseste o jucarie cu care sa ii placa sa se joace. O jucarie de forma unui soricel ar fi foarte bine daca ai reusi sa gasesti. Ai grija sa nu legi jucaria cu ata, deoarece ar putea sa se inece cu ata respectiva.

 2. 2

  Poate sa te ajute sa devii mai apropiat de pisica ta daca o mangai in zonele unde ii place. Daca o pisica toarce atunci cand o mangai, acest lucru inseamna ca ii place ce ii faci si cum o mangai.

 3. 3

  Tine pisica in bratele tale sau in poala ta, daca ii place acest lucru.

 4. 4

  Fii dispus sa iti petreci cat mai mult din timpul tau alaturi de felina ta.

 5. 5

  Trebuie sa intelegi ca desi pisicile sunt creaturi foarte sociabile, nu trebuie sa iti indrepti prea mult atentia spre ele pentru ca acestea sa te placa. Unul din putinele lucruri pe care trebuie sa le faci pentru a-ti tine pisica fericita si pentru ca aceasta sa te placa este sa ii mentii mereu vasul cu mancare plin. Daca te joci cu pisica ta de trei ori pe zi poate sa fie de ajuns ca voi doi sa deveniti foarte apropiati.

Previous postCum sa fii un stapan bun pentru animalul de companie Next postCum sa dai un sedativ pisicii tale

Related Posts

Posteaza un comentariu


close