Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa dresezi o pisica astfel incat sa nu te mai trezeasca din somn – CumFacSa.ro

Cum sa dresezi o pisica astfel incat sa nu te mai trezeasca din somn

Unelte articol

Uneori, pisicile pot sa fie foarte jucause si pot sa te „atace” chiar si in timp ce dormi, lucru care poate sa te trezeasca din somn.

Pasi

 1. 1

  Gandeste-te la modalitatile prin care pisica te poate trezi din somn. Astfel, vei putea sa iti dai seama ce trebuie sa schimbi la comportamentul acesteia.

 2. 2

  Daca pisica sare pe tine, incearca sa gasesti locatiile de unde ar putea sa sara pe tine. De exemplu, daca sare de pe dulapul de langa pat, atunci ai putea sa incerci sa muti dulapul in alta parte, pentru ca pisica sa nu mai aiba aceasta posibilitate de a sari pe tine.

 3. 3

  Daca pisica ta obisnuieste sa te muste de degetele de la mana sau de la picior, atunci incearca sa o impiedici sa faca acest lucru. Inainte de a te culca, inveleste-te de tot cu plapuma s acopera-ti tot corpul. Ca o alternativa, poti sa inchizi pisica intr-o alta camera.

 4. 4

  Daca pisica ta miauna in timpul noptii, gandeste-te care ar putea sa fie cauzelz acestui lucru. Inainte sa mergi la culcare, verifica sa aiba destula apa si destula mancare in vasele sale.

 5. 5

  Poti sa te joci cat mai mult cu pisita ta in timpul zilei, pentru ca aceasta sa nu mai aiba deloc energie in timpul noptii. Astfel, mai mult ca sigur aceasta te va lasa in pace sa poti dormi in liniste.

Previous postCum sa dai un sedativ pisicii tale Next postCum sa faceti o camera de apartament sau de la casa sa fie cat mai sigura pentru a adaposti o pisica

Related Posts

Posteaza un comentariu


close