Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa faceti o injectie pisicii dumneavoastra – CumFacSa.ro

Cum sa faceti o injectie pisicii dumneavoastra

Unelte articol

Daca nu puteti merge la un medic veterinar pentru a face o injectie pisicii dumneavoastra, atunci puteti sa ii faceti singur injectia pisicii.

Pasi

 1. 1

  Nu uitati sa ii faceti injectia la aceeasi ora in fiecare zi, pentru rezultate cat mai bune.

 2. 2

  Inainte de a-i face injectia, va trebui sa pregatiti pentru pisica dumneavoastra putina mancare.

 3. 3

  Inainte sa ii dati mancarea, va trebui sa pregatiti injectia. Veti avea nevoie de un ac si de o seringa sterilizate. Pregatiti medicamentul in seringa cu care ii veti administra injectia.

 4. 4

  Scoateti apoi mancarea si puneti-o intr-un vas. Atunci cand pisica se va duce sa manance mancarea, va trebui sa o tineti pe loc, langa vasul cu mancare.

 5. 5

  Daca nu va descurcati de unul singur va trebui sa chemati pe cineva sa tina pisica in timp ce dumneavoastra ii faceti injectia.

 6. 6

  Trageti putin de pielea de deasupra gatului, ia cu o miscare rapida introduceti acul in acel loc de unde incepe pielea sa se alungeasca. Apoi rapid apasati de seringa pentru a introduce serul in corpul pisicii.

 7. 7

  Scoateti apoi acul cat mai rapid. Mangaiati apoi si vorbiti calm cu pisica, recompensand-o eventual cu mancare pentru comportamentul acesteia.

 8. 8

  Puneti capacul la acul seringii, pentru ca apoi sa aruncati seringa la gunoi.

Previous postCum sa faceti o camera de apartament sau de la casa sa fie cat mai sigura pentru a adaposti o pisica Next postCum sa faci alte persoane sa iti respecte animalul

Related Posts

Posteaza un comentariu


close