Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa faci baie pisicii tale – CumFacSa.ro

Cum sa faci baie pisicii tale

Unelte articol

Pisicile se ingrijesc zilnic si foarte rar au nevoie de o baie normala. Daca totusi pisica dumneavoastra este mai murdara decat normal sau daca are purici, puteti urmari acesti pasi pentru a sti cum sa ii faceti o baie adecvata.

Pasi

 1. 1

  Starnge lucrurile de care ai nevoie pentru a face baie pisicii. Adu acele lucruri in baie sau in locul unde ii faci baie. Trebuie sa faci intai acest lucru deoarece ai nevoie de doua maini pentru a tine pisica, si nu ai vrea sa umbli prin casa pentru a aduce lucrurile de care ai nevoie in timp ce iti tii si pisica in brate.

 2. 2

  Umple cada cu 10-20 centimetri de apa calda. Pune un prosop impaturit pe fundul cazii pentru ca pisica sa stea comfortabil, ca sa nu alunece.

 3. 3

  Pune putin vata in urechile pisicii pentru a impiedica apa sa intre in urechile pisicii. Daca ii intra pisicii apa in urechi poate fi predispusa la infectii.

 4. 4

  Spala blana pisicii cu sampon si cu apa calda. Freaca destul de bine blana pisicii pana prinde un aspect uleios.

 5. 5

  Clateste bine blna pisicii turnand apa calda cu o cana peste tot corpul. Este foarte important sa indepartezi tot samponul de pe blana pisicii pentru ca aceasta sa nu ingereze sampon cand se spala singura.

 6. 6

  Scurge apa ramasa pe blana pisicii manaind-o usor cu mana. Foloseste un porosop uscat pentru a o termina de uscat. Daca pisica ta tolereaza acest lucru, poti folosi un uscator de par pentru a usca apa ramasa.

Previous postCum sa eviti materialele pornografice? Next postCum sa faci o relatie la distanta sa functioneaze?

Related Posts

Posteaza un comentariu


close