Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa faci cunostinta la doua pisici straine – CumFacSa.ro

Cum sa faci cunostinta la doua pisici straine

Unelte articol

Poate sa fie distractiv sa ai mai multe pisici acasa la tine, dar daca acestea nu sunt adoptate in acelasi timp, va trebui sa depui putin efort pentru a le obisnui una cu cealalta.

Pasi

 1. 1

  Pune intr-o camera cat mai goala ultima pisica pe care ai cumparat-o sau pe care ai adopta-o. Acest lucru ii va permite pisicii respective sa se obisnuiasca cu noua locuinta. Nu ii acorda prea multa atentie in primele ore, si la-o sa se obisnuiasca cat mai bine cu locatia respectiva.

 2. 2

  Dupa cateva ore chiar, poti sa aduci individual pisicile (in cazul in care detii mai multe) in camera respectiva, pentru a le face cunostinta cu noua pisica achizitionata. Daca acestea devin agresive, scoate pisica din camera si mai ofera-i noii pisici mai mult timp de acomodare.

 3. 3

  Dupa ce in final pisica a facut cunostinta cu toate animalele pe care le detii tu, atunci va fi timpul sa ii dai drumul in toata casa, pentru a se familiariza cu intreaga ta locuinta si pentru a se integra in noul grup de animale pe care il detii atunci.

 4. 4

  Trebuie sa ai foarte mare grija la inceput, atunci ii faci noii pisici cunostinta cu restul de animale pe care le detii in casa. Nu ar trebui sa le lasi singure in camera, ci ar trebui sa le supraveghezi in mod constant, pentru a te asigura ca acestea nu se zgarie si nu se musca reciproc.

Previous postCum sa faci ca pisica ta sa aiba par moale si pufos Next postCum sa faci o capcana pentru pasari

Related Posts

Posteaza un comentariu


close