Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa faci o pisica sa faca cat mai putin zgomot – CumFacSa.ro

Cum sa faci o pisica sa faca cat mai putin zgomot

Unelte articol

Esti satul de tot zgomotul pe care il tot face pisica ta? Incearca sa executi pasii din acest articol pentru a o face sa fie mai tacuta.

Pasi

 1. 1

  Pentru a face o pisica sa fie cat mai putin zgomotoasa, trebuie sa gasesti o modalitate prin care sa o poti tine ocupata.

 2. 2

  Mergi la un magazin de haine si cumpara una sau mai multe perechi de sosete pentru bebelusi. Poti alege sa cumperi sosete din diverse materiale precum si de diferite culori.

 3. 3

  De asemenea, va trebui sa cumperi si niste banda scoci.

 4. 4

  Pune-i cate o soseata in fiecare labuta si prinde-le cu banda adeziva. Ai mare grija sa nu lipesti banda respectiva de planita pisicii, pentru a nu o rani si pentru a nu-i smulge blanita.

 5. 5

  Da-i timp pisicii tale sa se obisnuiasca cu noile accesorii. Acest lucru poate sa dureze destul de mult, dar partea importanta este ca ii vei da in tot acest timp o anumita ocupatie.

 6. 6

  Trebuie sa tii minte : cu cat pisica ta va avea ceva de facut, o ocupatie, cu atat sansele sunt mai mare ca aceasta sa stea calma si linistita.

Previous postCum sa faci o minge de joaca din folie de aluminiu Next postCum sa faci o pisica sa isi indrageasca noul pat

Related Posts

Posteaza un comentariu


close