Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa fii bona pentru o pisica – CumFacSa.ro

Cum sa fii bona pentru o pisica

Unelte articol

E posibil ca un prieten sau o ruda sa-ti ceara sa ai grija de pisica lor cat ei sunt plecati. Chiar daca nu ai intretinut niciodata o pisica, e foarte usor sa ai grija de felina preferata a prietenilor tai pentru cateva zile. Noi iti aratam cum.

Pasi

 1. 1

  Stapanul trebuie sa-ti dea indicatiile necesare in ceea ce priveste tipul de mancare si cantitatea pe care trebuie sa o dai pisicii. Urmareste instructiunile lui si astfel te asiguri ca pisicii nu ii e foame sau sete. E ca si cum ai hrani un copil.

 2. 2

  Periaza-le. Cere-i stapanului sa-ti lase peria pisicii si trece-o incet peste blana ei, in directia cresterii firelor de par. Pisicilor le place sa fie ingrijite.

 3. 3

  Joaca-te cu pisica. Indiferent daca ti-a lasat stapanul jucarii speciale de-ale pisicii sau nu, poti sa te joci cu aceasta. Astfel pisica nu se plictiseste, isi consuma energia si va fi mai cuminte pentru restul timpului.

 4. 4

  Lasa pisica sa doarma. Aceste animale dorm mare parte din zi, deci de cate ori o vezi ca se aseaza intr-un colt si vrea sa traga un pui de somn, nu o mai baga in seama pana cand se trezeste.

 5. 5

  Daca pisica nu vrea sa se joace si pare sa nu aiba dispozitia necesara, nu o forta. E posibil sa fii zgariat sau muscat daca insisti prea mult.

Previous postCum sa fii bona pentru animale de companie Next postCum sa fii prietenos cu animalele

Related Posts

Posteaza un comentariu


close