Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa gasesti jucariile potrivite pentru pisica ta – CumFacSa.ro

Cum sa gasesti jucariile potrivite pentru pisica ta

Unelte articol

Ti-ai cumparat animalul de casa mult visat si nu stii ce lucruri trebuie sa ii cumperi. Pentru inceput va trebui sa te gandesti s ii cumperi niste jucarii cu care sa se mentina cat mai ocupat.

Pasi

 1. 1

  Incearca sa afli ce categorii de jucarii sunt disponibile pentru vanzare la magazinele de animale sau chiar la un magazin de jucarii :
  * Jucariile cu bagheta : aceste jucarii constau dintr-un bat, la capatul careia se afla fie o pana, o ata, sau chiar o jucarie.
  * Mingi. Acestea pot sa varieze de la mingi foarte mici pana la mingi cu dimensiuni foarte mari. De asemenea, acestea pot sa fie de cauciuc, sau de plus.
  * Jucarii de plus.
  * Jucarii de studiu. Aceste jucarii vor oferi mancare pisicii de fiecare data cand misca sau atinge jucaria respectiva intr-un anumit loc. Aceste jucarii pot sa fie totusi destul de scumpe.

 2. 2

  Inainte de a-i cumpara orice fel de jucarie pisicii, intotdeauna sa fii cat mai atent la pretul acesteia si asigura-te ca iti poti permite jucaria.

 3. 3

  Poti sa cauti chiar si prin casa ta sa vezi poate gasesti niste jucarii mai vechi, cu care te-ai jucat tu cand erai mai mic.

 4. 4

  Cumpara jucariile care crezi ca ar fi potrivite pentru pisica si pe cele pe care le consideri accesibile ca si pret. Nu trebuie totusi sa te superi daca pisicii nu ii plac anumite jucarii.

 5. 5

  Odata ce ai aflat ce fel de jucarii ii plac pisicii tale, pe viitor vei sti ce anume sa ii cumperi. Incearca totusi sa nu cheltuiesti prea multi bani pe jucariile pisicii, deoarece acestea se vor uza cu timpul si nu are rost sa investesti in acestea pre mult.

 6. 6

  In final, trebuie sa stii ca multe lucruri care ti se par plictisitoare, acestea se vor dovedi a fi foarte amuzante pentru pisica. De aceea trebuie sa incerci sa cumperi cat mai multe jucarii pentru pisica ta, atat din motivul dorintei de a afla ce fel de jucarii ii plac, cat si pentru faptul ca pisicile se plictisesc foarte repede de unele jucarii si vor dori sa se joace cu ceva nou.

Previous postCum sa furnizezi un aer sanatos pentru pasarile tale Next postCum sa gasesti o pisica care se ascunde

Related Posts

Posteaza un comentariu


close