Cum sa gasesti un produs care elimina urina pisicii

Unelte articol

Exista pe piata zeci de produse care elimina sau ar trebui sa elimine mirosul si urmele lasate de urina pisicii. De cele mai multe ori procesul de alegere este unul bazat pe incercare si eroare, insa poti sa iti reduci aria de produse din care sa alegi urmarind sfaturile de mai jos.

Pasi

 1. 1

  Niciodata sa nu alegi produse care contin parfumuri sau orice alte mirosuri puternice.

 2. 2

  Incearca sa eviti produsele care nu prezinta un standard de calitate garantat de producatori conform caruia produsul chiar elimina aceste pete si mirosuri, in principal sarurile care raman dupa se apa din urina se evapora si mirosurile asociate cu acestea. Preferabil ar fi sa stii si pe ce a fost testat produsul.

 3. 3

  Asigura-te ca este produs non-toxic, deoarece chimicalele din aceste produse sunt periculoase pentru sanatatea pisicii si mai mult, pentru copii. Inceara sa nu foloseste niciodata aceste produse.

 4. 4

  Niciodata nu folosi un produs care contine amoniac, deoarece pisicile sunt atrase de mirosul amoniacului si vor urina in acel loc din nou.

 5. 5

  Alege produse care elimina urina de la prima aplicare, nu produse care trebuie folosite din nou si din nou.

 6. 6

  Cauta produse care au o larga gama de consumatori. Acestea sunt de obicei produse care rezista de mult timp, nume de companii mari, care garanteaza pentru produsul lor.

Previous postCum sa alegi pisica ideala pentru tine Next postCum sa conduci distante lungi cu pisica

Related Posts

Posteaza un comentariu


close