Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa gatesti mancare pentru pisici – CumFacSa.ro

Cum sa gatesti mancare pentru pisici

Unelte articol

Ca si animale carnivore, pisicile au nevoie de hrana care consta in mare parte din proteine : carne. Daca iti place sa gatesti si sa prepari mese, atunci poate sa iti placa si chiar sa gatesti mancare pentru pisica.

Pasi

 1. 1

  Trebuie sa fii familiar cu necesarul de alimente al pisicii tale. Acestea au alte nevoie decat avem noi oamenii, de aceea trebuie sa ai grija ce ii dai de mancare pisicii tale.
  * Pisicile au foarte mare nevoie de apa. Aceasta ar trebui sa fie diponibila in orice moment al zilei.
  * Proteine : pisicile au nevoie de o cantitate destul de mare de proteine, de aceea nu vor manca mancare cu un continut mai mic de 20% proteine.
  * Grasimi. Pisicile au nevoie de grasimi pentru a avea energie.
  * Pisicile au nevoie de doze mari de vitamina A. aceasta se gaseste in ficat, oua si lapte.
  * Vitamina B – pisicile isi pot lua doza necesara de vitamina B din peste crud sau gatit.
  * Calciul este si acesta un element important de care au nevoie pisicile, pentru a avea oase cat mai puternice.

 2. 2

  Atunci cand hranesti pisicile, trebuie sa iei in considerare cateva aspecte foarte importante : pisicile adulte trebuie sa manance de cel putin 1-2 ori in fiecare zi; mancarea uscata este foarte importanta pentru dantitia lor.

 3. 3

  Trebuie sa ai grija si sa stii ca pisicile pot deveni foarte usor obsedate de un anumit fel de mancare. Asa ca nu ar trebui sa fii mirat cand observi ca iti va fi foarte greu sa schimbi dieta pisicii tale.

 4. 4

  Odata ce ai aflat aceste lucruri, va trebui sa te apuci sa gatesti pentru pisica ta. Incearca sa ii faci o dieta cat mai echilibrata. Acest lucru inseamna nici sa ii dai prea putina mancare, pentru a deveni anorexica, dar nici sa ii dai prea multa mancare, pentru a nu se ingrasa.

Previous postCum sa gasesti un cadou potrivit pentru animalul tau Next postCum sa hranesti coralul

Related Posts

Posteaza un comentariu


close