Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa imblanzesti o pisica maidaneza – CumFacSa.ro

Cum sa imblanzesti o pisica maidaneza

Unelte articol

Acesta nu este un lucru usor de facut. Totusi, in acest articol poti gasi sfaturi despre cum poti sa incerci sa imblanzesti o pisica maidaneza.

Pasi

 1. 1

  Lasa un vas cu apa si un vas cu mancare in acelasi loc. Mergi zilnic acolo si umple vasele cu mancare si cu apa de fiecare data cand acestea sunt goale.

 2. 2

  Dupa cateva zile, poti sa incerci sa stai langa vas cat timp pisica respectiva isi mananca mancarea.

 3. 3

  Repeta acesti pasi timp de cateva zile pana cand pisica va deveni obisnuita cu prezenta ta.

 4. 4

  Pe masura ce pisica se obisnuieste cu prezenta ta, poti sa incerci sa te aplieci si sa mangai cate putin pisica pe cap sau pe spate.

 5. 5

  Repeta la fel acest lucru timp de cateva zile.

 6. 6

  In cele din urma, daca iti petreci cat mai mult timp cu pisica respectiva, aceasta se va atasa cat mai mult de tine si chiar va veni la tine daca o vei striga.

 7. 7

  Ai cat mai mare grija de pisica, nu fa miscari bruste in prezenta ei si nici sa nu tipi la aceasta sau sa o chinui. Gandeste-te ca si ea este o fiinta vie care are nevoie de dragoste si de afectiune.

Previous postCum sa imblanzesti o pasare Next postCum sa imperechezi lebedele

Related Posts

Posteaza un comentariu


close