Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa imperechezi pisica ta cu una maidaneza – CumFacSa.ro

Cum sa imperechezi pisica ta cu una maidaneza

Unelte articol

O pisica maidaneza ar putea fi un parinte bun pentru viitorii pui ai pisicii tale.

Pasi

 1. 1

  Imprieteneste-te cu pisica maidaneza, asteapta sa iti capete increderea, pentru ca apoi sa o poti duce acasa.

 2. 2

  Ai grija ca la inceput sa duci pisica ta de acasa, lasand motanul maidanez sa se obisnuiasca cu imprejurimile din noua lui casa.

 3. 3

  Lasa cele doua pisici sa se imperecheze timp de cateva zile.

 4. 4

  Dupa aproape doua saptamani verifica pisica ta sa vezi daca este gestanta sau nu. Du-o eventual la medicul veterinar pentru a o examina. Daca inca nu este gestanta, mai las-o dupa o saptamana sa se mai imperecheze cu masculul.

 5. 5

  Odata ce pisica a ajuns sa fie gestanta, mareste cantitatea de mancare cu care o hranesti pentru a putea sa isi hraneasca si puii cu care este gestanta.

 6. 6

  De asemenea, va trebui sa ii oferi un adapost ferit de umezeala si calduros, pentru a pisica ta sa aiba parte de o odihna cat mai placuta.

 7. 7

  Pisica ar trebui sa nasca puii la aproximativ 65 de zile de la imperechere. Cand vine momentul, poti sa o ajuti pe pisica sa nasca puii.

 8. 8

  Pentru urmatoarele petru saptamani, aceasta va avea grija de puii sai, furnizandu-le mancare, caldura si joaca. Astfel, pisica isi va dedica tot timpul sau puilor.

 9. 9

  La varsta de 4-6 saptamani, puii pot deja sa mance mancare solida, iar la varsta de 8 saptamani pot sa isi paraseasca mama.

Previous postCum sa imperechezi lebedele Next postCum sa impiedici o pisica sa bea din pahare

Related Posts

Posteaza un comentariu


close