Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa impiedici o pisica sa bea din pahare – CumFacSa.ro

Cum sa impiedici o pisica sa bea din pahare

Unelte articol

Unele pisici adora sa isi bage labutele si boticul in paharele cu apa. Trebuie sa le dezveti de acest obicei, deoarece pisica ar putea sa se imbolnaveasca din cauza lichidului pe care il pot bea din paharele respective.

Pasi

 1. 1

  Pentru inceput, asigura-te ca pisica ta chiar bea din paharele respective. Urmareste-o si vezi daca chiar face aceste lucruri.

 2. 2

  De fiecare data cand lasi cate unul sau mai multe pahare pe masa, lasa in camera respectiva si un vas cu apa pentru pisica. Astfel, le poti invata sa nu mai bea din pahar daca le este sete, ci sa foloseasca vasul respectiv, deoarece le va veni mult mai usor sa bea de acolo decat din pahar, care se afla pe masa.

 3. 3

  Poti incepe prin a acoperi toate paharele din camera respectiva. Astfel, pisica nu va avea acces la paharele respective.

 4. 4

  Daca pisica ta tot nu se dezvata, atunci pune paharele respective intr-o locatie unde pisica ta chiar nu poate sa ajunga.

 5. 5

  Da-i pisicii tale ceva care sa o distraga. Poti sa incerci sa ii dai mancare sau o jucarie.

Previous postCum sa imperechezi pisica ta cu una maidaneza Next postCum sa indepartezi mirosul de urina de la un animal de casa

Related Posts

Posteaza un comentariu


close