Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa inveselesti o pisica depresiva – CumFacSa.ro

Cum sa inveselesti o pisica depresiva

Unelte articol

Pisicile sunt animale distractive si active, insa in anumite circumstante acestea pot deveni plicticoase si depresive. Afla aici cum sa iti inveselesti pisica.

Pasi

 1. 1

  Joaca-te cu ea! In fiecare zi poti sa iti faci timp special pentru a te distra cu pisica ta. Fie ca ii cumperi jucarii speciale fie ca folosesti un ghem sau o ata, pisica ta se va bucura de atentia pe care i-o acorzi si se va simti iubita.

 2. 2

  Daca ai cutii, aceasta s-ar putea sa fie solutia ideala pentru pisica ta. Cutiile sunt locurile preferate ale pisicilor, deoarece le face sa se simta in siguranta. Pastraza cutiile de la obiectele pe care le cumperi si lasa pisica sa-si faca de cap in ele.

 3. 3

  Du pisica la veterinar. E posibil ca animalul tau de casa sa nu fie depresiv, ci bolnav. In aceasta situatie, trebuie sa o duci la veterinar. Daca acesta stabileste ca pisica nu e bolnava, iti poate oferi o serie de sfaturi despre cum sa o inveselesti.

 4. 4

  Ofera-i pisicii tale recompense de fiecare data cand face ceva bine. Daca o inveti vreun truc nou sau daca e cuminte cand trebuie si te asculta, da-i de mancare ceva care ii place.

Previous postCum sa intri pe autostrada in siguranta Next postCum sa inveti functionarea unui motor de automobil

Related Posts

Posteaza un comentariu


close