Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa iti ajuti pisica sa doarma noaptea – CumFacSa.ro

Cum sa iti ajuti pisica sa doarma noaptea

Unelte articol

Citeste aceste sfaturi din articolul respectiv daca vrei sa afli cum iti poti ajuta pisica sa doarma pe timp de noapte.

Pasi

 1. 1

  Hraneste bine pisica inainte sa mearga la culcare. Asigura-i pisicii tale o masa consistena si calda inainte sa mearga la somn. Acest lucru va ajuta pisica sa fie cat mai relaxata, mai ales daca o hranesti cu niste lapte cald.

 2. 2

  Ofera-i putina atentie pisicii tale. Pisicile iubesc sa fie bagate in seama si sa le fie acordata atentie. Nimic nu este mai relaxant pentru pisica ta decat sa fie mangaiata usor pe burta sau pe cap cateva minute inainte de a se culca. De asemenea, acest lucru te va ajuta sa te atasezi de aceasta.

 3. 3

  Asigura-i o igiena corespunzatoare pisicii tale. Nu numai ca o ajuti sa se mentina cat mai curata, dar pisica se va simti mult mai confortabil pe timp de noapte daca se simte curata.

 4. 4

  Mergi la somn la ore normala. Pisicile se adapteaza foarte bine programelor de rutina, asa ca stabileste o ora in care sa te culci si tu. Cand pisica te va vedea ca mergi la somn, probabil ca si ea va face acelasi lucru.

 5. 5

  Daca nu doresti sa lasi pisica sa doarma in aceeasi camera cu tine sau chiar in acelasi pat cu tine, atunci poti sa ii creeze conditii foarte bune de somn fie pe hol sau in alta camera de la casa ta sau de la apartament.

 6. 6

  Asigura-te ca in locul unde i-ai pregatit culcusul are la dispozitie atat mancare cat si apa, daca i se face foame sau sete pe timp de noapte.

Previous postCum sa iti ajuti animalul de casa sa piarda in greutate Next postCum sa iti alegi animalul potrivit

Related Posts

Posteaza un comentariu


close