Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa iti dai seama daca o pisica este in calduri – CumFacSa.ro

Cum sa iti dai seama daca o pisica este in calduri

Unelte articol

Din moment ce pisica ta a facut in jur de 6 luni va intra in calduri. Acest lucru se va intampla de mai multe ori de-a lungul anului. Citeste in continuare pentru a afla care sunt simptomele unei pisici care este in calduri.

Pasi

 1. 1

  Pisica ta va deveni mai afectuoasa. Chiar daca pisica ta este si in mod obisnuit afectuoasa, acest comportament se va intensifica in perioada in care este in calduri. Aceasta se va freca in mod constant de tine sau alte animale din casa, si daca ai un motan necastrat in casa, va incerca in continuu sa ii capteze atentia.

 2. 2

  Va fi des in pozitia de imperechere (numita lordoza): Capul este lasat jos, fundul este ridicat. Isi va misca picioarele din spate inainte si inapoi si isi va misca coada in lateral pentru a expune zona genitala.

 3. 3

  Va deveni mai “vocala”, va mieuna neobisnuit de tare. In natura, aceasta se intampla pentru a atrage atentia unui mascul.

 4. 4

  Este posibil sa urineze prin casa, desi nu toate pisicile in calduri fac acest lucru. Cu toate ca poate fi enervant, trebuie sa realizezi ca este un lucru natural. Face aceasta pentru a-si marca teritoriul si pentru a atrage un partener.

 5. 5

  S-ar putea sa-si piarda apetitul. Iarasi, nu se intampla la toate pisicile. Daca pisica ta pateste acest lucru incearca sa te asiguri ca mananca, chiar daca inseamna sa o hranesti cu bucatele de pui. Daca in mod normal mananca mancare uscata, incearca sa ii dai mancare la cutie, este posibil sa ii placa mai mult. Altfel, nu te ingrijora prea mult pentru asta (asa i se intampla si in natura). Daca situatia scapa de sub control, adreseaza-te medicului veterinar.

 6. 6

  Isi va linge constant zona vaginala, care probabil va fi umflata. Ar putea, de asemenea, sa elimine sange.

 7. 7

  In mod normal, perioada de calduri e de 7-10 zile.

 8. 8

  Daca pisica ta nu ramane insarcinata, probabil va intra in calduri din nou in urmatoarele 3 saptamani.

 9. 9

  Solutia pentru a-i opri ciclul de calduri este sa o sterilizezi. Pentru aceasta, consulta un medic veterinar.

 10. 10

  Daca nu vrei ca pisica ta sa aiba pui, du-o la veterinar pentru a o steriliza.

 11. 11

  In cazul in care esti nesigur de orice sau ai intrebari, vorbeste cu un medic veterinar pentru ca este singurul care iti poate oferi informatii sigure referitoare la situatia in cauza.

Previous postCum sa iti dai seama daca picioarele calului tau sunt ranite Next postCum sa iti dai seama daca esti alergic la alcool

Related Posts

Posteaza un comentariu


close