Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa iti faci pisica sa doarma – CumFacSa.ro

Cum sa iti faci pisica sa doarma

Unelte articol

In mod obisnuit, pisicile dorm mult, in medie 13-18 ore pe zi. Totusi, daca ai o pisica zburdalnica, poti urma aceste sfaturi simple pentru a o face sa doarma.

Pasi

 1. 1

  Fa-i un culcus confortabil. Foloseste paturi si orice altceva pentru a-l tine cald. Cu cat e mai confortabil cu atat mai bine. Daca pisica ta are un loc preferat in casa unde ii place sa se intinda, aranjeaza-i acel loc pe cat poti de bine (daca poti).

 2. 2

  Daca te urmareste prin casa oriunde ai merge, atunci du-te in acel loc si stai o vreme acolo. In momentul in care vine si ea acolo, pune-o pur si simplu in locul respectiv (culcusul/locul pe care il prefera) si mangai-o dupa urechi sau pe gat. Nu fa asta prea mult pentru ca ar putea sa o interpreteze ca pe un invitatie la joaca. Da-te la o parte dupa ce o mangai putin si evita sa te uiti in directia ei de prea multe ori. Daca observa ca te uiti des la ea ar putea crede ca vrei sa se ridice sau sa te joci cu ea.

 3. 3

  Evita sa-i dai de mancare cu putin timp inainte, deoarece aceasta ar putea sa o tina treaza.

 4. 4

  Poti, de asemenea, sa incerci sa introduci niste timp de joaca inainte de culcare. Aceasta este o idee buna si daca vrei ca pisica ta sa nu te trezeasca din somn. Cu 30-60 minute inainte sa te duci la culcare, joaca-te intr-un mod antrenant cu ea putin si, astfel, o vei obosi si va vrea sa doarma.

 5. 5

  Ca in orice activitate ce implica o pisica, rabdarea si perseverenta sunt esentiale. Nu se va intampla imediat, dar dupa o vreme pisica ta va urma programul pe care i-l stabilesti, fie din obisnuinta, fie din cauza ca o obosesti destul inainte de somn.

Previous postCum sa te pregatesti pentru Paste Next postCum sa vopsesti oua cu foi de ceapa

Related Posts

Posteaza un comentariu


close