Cum sa iti filmezi pisicile

Unelte articol

Videourile cu pisici au devenit tot mai populare pe internet deoarece aceste animale se manifesta in modurile cele mai amuzante si mai spontane. Daca vrei sa-ti filmezi pisicile in timp ce fac lucruri interesante, citeste articolul de mai jos.

Pasi

 1. 1

  Indiferent ce faci, ai nevoie de o camera de filmat. Fie ca e o camera profesionista, fie ca e camera de la laptop sau de la telefonul mobil, ai nevoie de un aparat care sa poata filma. Asigura-te ca e incarcat inainte de a incepe filmarea, deoarece nu vrei sa ti se termine bateriile la momentul cel mai interesant.

 2. 2

  Invata-ti pisica sa se simta in largul ei in fata camerei de filmat. Initial, e posibil ca pisica sa fie speriata de camera si sa o inhibe. Lasa pisica sa atinga camera si sa se obisnuiasca cu ea. E posibil ca pisica ta sa loveasca aparatul de filmat, insa poti sa-i spui raspicat ca nu are voie – intr-un final va intelege.

 3. 3

  Porneste camera video si exerseaza cu pisica, pana cand totul decurge asa cum vrei tu. De fiecare data cand pisica te asculta si face ce ii spui, recompenseaz-o. Daca te descurci bine cu filmarile din timpul exercitiilor, poti folosi direct aceasta filmare pentru video.

 4. 4

  Invata-ti pisica sa faca anumite trucuri. Daca pur si simplu vrei sa filmezi pisica ta manifestandu-se in mod natural, poti sari peste acest pas.

 5. 5

  Gaseste o locatie potriva – poate fi afara sau in casa, in orice caz locatia trebuie sa nu reprezinte un pericol pentru pisica ta. Daca exista alte animale precum pasari sau caini, pisica va fi distrasa si va fi greu sa o convingi sa faca ce vrei tu. Indeparteaza membrii familiei de pe „platoul de filmare” pentru a evita ca vocile lor sa apara in video.

Previous postCum sa iti faci masina sa fie cat mai confortabila Next postCum sa iti gasesti masina intr-o parcare aglomerata

Related Posts

Posteaza un comentariu


close