Cum sa mangai o pisica

Unelte articol

Daca vrei sa te joci cu o pisica si sa o mangai, nu poti sa te porti cu aceasta in acelasi mod in care te joci cu un caine. Desi nu pare un lucru complicat, citeste articolul de mai jos pentru a afla care sunt lucrurile pe care trebuie sau nu trebuie sa le faci.

Pasi

 1. 1

  Inainte de a te juca cu pisica, las-o sa te miroase. Astfel va deveni mai prietenoasa cu tine. Las-o sa-si lipeasca nasul de mana ta, astfel se va simti mai confortabil in preajma ta. Daca nu reactioneaza in niciun fel si pare reticenta, nu insista. Unele pisici pur si simplu nu vor sa fie mangaiate.

 2. 2

  Misca-ti degetele incet in zona capului, intre urechi. Foloseste partea moale a degetelor, nu scarpina cu unghiile. Mangaie pisica pe cap in contra directiei cresterii firelor de par.

 3. 3

  Mangaie pisica pe spate, in directia cresterii firelor de par de aceasta data, dinspre cap catre coada. Nu pune mana pe coada si nu du mana catre burta pisicii. Daca pisica pleaca de langa tine sau isi da urechile pe spate si se fereste de mana ta, nu o mai mangaia.

 4. 4

  Nu mangaia pisica pe burta. Cand pisicile sunt relaxate, aceastea se intorc pe spate, insa nu trebuie sa privesti acest lucru ca o invitatie de a o mangaia pe burta. De multe ori vei fi zgariat, nu din cauza ca pisica este agresiva, ci din cauza ca asa se joaca ele – cu toate acestea nu vrei sa risti.

 5. 5

  Daca pisica iti prinde mana cu labele, las-o pe ea sa-ti dea drumul la mana, nu trage brusc. E posibil sa isi desfaca ghearele si sa fii zgariat.

 6. 6

  Daca pisica sare la tine in brate si se aseaza, o poti mangia o data, insa daca aceasta devine reticenta trebuie sa te opresti. E posibil sa vrea doar sa se relaxeze.

Previous postCum sa manevrezi o masina ca un sofer profesionist Next postCum sa mentii animalul de casa activ

Related Posts

Posteaza un comentariu


close